Aanbod

Wij bieden geschenkverpakkingen aan

Verschillende soorten en formaten met alleen Oelegemse Titsenbier maar ook combinaties met andere dranken.

Ook leveren wij diensten aan bedrijven

Zo kunnen wij, in samenwerking met Rombouts koffie, uw bedrijf voorzien van koffiemachines en uiteraard de bijbehorende koffie en andere toebehoren. Indien gewenst kunnen wij hier met u van tevoren een goede planning afspreken waarbij u, bijvoorbeeld, wekelijks uw producten aangeleverd krijgt. U kunt de koffiebestelling eventueel uitbreiden met de levering van frisdranken of andere dranken uit ons assortiment.

Door een fijne samenwerking met Culligan, kunnen wij u tevens van dienst zijn met watercoolers. Deze prachtig vormgegeven watercoolers zijn van hoge kwaliteit en mooi ontwerp. Hoewel Culligan zorgt voor installatie, onderhoud en service, kunnen wij uw voorraad water op peil houden door wekelijkse levering.

Met de Oelegemse Drankendiscount als uw drankenleverancier heeft uw bedrijf dus geen omkijken meer naar de koffie- en drankvoorraad.

Cullingan

Contacteer ons

Bij ons zijn alle klanten waardevol en wij bouwen graag een langdurige zakenrelatie met hen op. Dit houdt in dat u kunt rekenen op goede en persoonlijke service.
Kom bij ons langs, bekijk ons assortiment en laat u adviseren over de mogelijkheden.